Gotuj z sercem 166 sekretów kulinarnych niezwykłych restauracji
Gotuj z sercem 
166 sekretów kulinarnych niezwykłych restauracji
                          
                        - Wydawnictwo: Just Cause
 - Rok wydania: 2011
 - ISBN: 9788393141814
 - Ilość stron: 302
 - Format: 19.5x23.5cm
 - Oprawa: Twarda
 
                              Wysyłka: 
Niedostępna
                                                                                                    Niedostępna
                        Cena
                        49,50 PLN
                      
                                           
                    Opis: Gotuj z sercem
Książka kulinarna "gotuj z sercem" wspiera dożywianie dzieci w szkołach i świetlicach. Cały zysk ze sprzedaży książki jest przekazywany na Program Pajacyk Polskiej Akcji Humanitarnej. II edycję książki "gotuj z sercem" tworzy 166 przepisów kulinarnych, w tym m. in.: Janiny Ochojskiej, Magdy Gessler, Roberta Sowy, Josepha Seelesto oraz artykuły Marioli Bojarskiej-Ferenc i Anny Senderskiej.
Szczegóły: Gotuj z sercem
Tytuł: Gotuj z sercem
Podtytuł: 166 sekretów kulinarnych niezwykłych restauracji
Wydawnictwo: Just Cause
ISBN: 9788393141814
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 302
Format: 19.5x23.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.98 kg



 
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  
                                  