Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy

Książka

Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2008
  • ISBN: 9788302094064
  • Ilość stron: 116
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 20,58 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 20,58 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy - Żabicki Wojciech

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach, do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.

Numer dopuszczenia: 02/2005


Szczegóły: Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy - Żabicki Wojciech

Tytuł: Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy
Autor: Żabicki Wojciech
Wydawnictwo: WSiP
Seria: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Kod paskowy: 978830209406402
ISBN: 9788302094064
Kategoria: Podręczniki
MEN: 02/2005
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 116
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg


Recenzje: Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy - Żabicki Wojciech

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×