Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy
Żabicki Wojciech
Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy
Żabicki Wojciech
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2008
- ISBN: 9788302094064
- Ilość stron: 116
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
20,58 PLN
Opis: Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy - Żabicki Wojciech
Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach, do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.
Numer dopuszczenia: 02/2005
Szczegóły: Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy - Żabicki Wojciech
Tytuł: Organizacja bezpieczeństwo i higiena pracy
Autor: Żabicki Wojciech
Wydawnictwo: WSiP
Seria: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Kod paskowy: 978830209406402
ISBN: 9788302094064
Kategoria: Podręczniki
MEN: 02/2005
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 116
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.18 kg