Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej
Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej
Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
- Wydawnictwo: Publicat
- Rok wydania: 2019
- ISBN: 9788324519156
- Ilość stron: 528
- Format: 16.5x24.5cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
42,90 PLN
Opis: Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej - Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
Niezwykły, nowoczesny poradnik z zakresu sztuki kulinarnej. Sprawdzonym przepisom towarzyszą fachowe porady dotyczące aranżacji i wyposażenia ergonomicznej, przyjaznej kuchni, zasady racjonalnego i zdrowego żywienia, kulinarne tricki, stołowy savoir-vivre oraz obszerne tabele wartości odżywczych i kalorycznych.
Szczegóły: Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej - Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
Tytuł: Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej
Autor: Chojnacka Romana, Przytuła Jolanta, Swulińska-Katulska Aleksandra
Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 9788324519156
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 528
Format: 16.5x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.32 kg