Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej
Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska
Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej
Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska
- Wydawnictwo: Publicat
- Rok wydania: 2019
- ISBN: 9788324519156
- Ilość stron: 528
- Format: 16.5x24.5cm
- Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
42,90 PLN
Opis: Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej - Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska
Niezwykły, nowoczesny poradnik z zakresu sztuki kulinarnej. Sprawdzonym przepisom towarzyszą fachowe porady dotyczące aranżacji i wyposażenia ergonomicznej, przyjaznej kuchni, zasady racjonalnego i zdrowego żywienia, kulinarne tricki, stołowy savoir-vivre oraz obszerne tabele wartości odżywczych i kalorycznych.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Publicat S.A.
ul. Chlebowa 24
61-003 Poznań (Polska)
tel: 616529252
email: publicat@publicat.pl
Szczegóły: Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej - Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska
Tytuł: Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej
Autor: Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska
Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 9788324519156
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 528
Format: 16.5x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.32 kg