Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej

, ,

Książka

Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej

, ,

  • Wydawnictwo: Publicat
  • Rok wydania: 2019
  • ISBN: 9788324519156
  • Ilość stron: 528
  • Format: 16.5x24.5cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 42,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 42,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej - Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska

Niezwykły, nowoczesny poradnik z zakresu sztuki kulinarnej. Sprawdzonym przepisom towarzyszą fachowe porady dotyczące aranżacji i wyposażenia ergonomicznej, przyjaznej kuchni, zasady racjonalnego i zdrowego żywienia, kulinarne tricki, stołowy savoir-vivre oraz obszerne tabele wartości odżywczych i kalorycznych.

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Publicat S.A.
ul. Chlebowa 24
61-003 Poznań (Polska)
tel: 616529252
email: publicat@publicat.pl


Szczegóły: Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej - Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska

Tytuł: Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej
Autor: Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska
Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 9788324519156
Języki: polski
Rok wydania: 2019
Ilość stron: 528
Format: 16.5x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.32 kg


Recenzje: Kuchnia polska Encyklopedia sztuki kulinarnej - Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Romana Chojnacka, Jolanta Przytuła, Aleksandra Swulińska-Katulska (1)