Masło, sery, jogurty Domowy wyrób
Marta Szydłowska
Masło, sery, jogurty Domowy wyrób
Marta Szydłowska
- Wydawnictwo: Dragon
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788362976188
- Ilość stron: 48
- Format: 13.5x21.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Masło, sery, jogurty Domowy wyrób - Marta Szydłowska
Samodzielny wyrób masła, serów oraz jogurtów jest możliwy i nie wymaga wbrew pozorom dużych nakładów finansowych. Wystarczą dobre chęci, świeże mleko i książka Masło, sery, jogurty. Domowy wyrób.
Publikacja krok po kroku poprowadzi niezaprawionych adeptów sztuki mleczarskiej przez tajniki wyrobu białych przysmaków. Niespotykane dotąd przepisy na masło koperkowe czy miętowe, pomysły na potrawy wykorzystujące zrobiony własnoręcznie twarożek, a także dania z wyśmienitym jogurtem z pewnością zaskoczą niejedno podniebienie. Książka zawiera wiele przepisów na smaczne i oryginalne dania, dzięki którym będzie można pochwalić się nową umiejętnością i skosztować pełni smaku mlecznych specjałów.
Szczegóły: Masło, sery, jogurty Domowy wyrób - Marta Szydłowska
Tytuł: Masło, sery, jogurty Domowy wyrób
Autor: Marta Szydłowska
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788362976188
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 48
Format: 13.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.11 kg