Wędzenie oraz peklowanie mięsa od szynki po żeberka

Książka

Wędzenie oraz peklowanie mięsa
od szynki po żeberka

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788375444476
  • Ilość stron: 128
  • Format: 17.0x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 19,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 19,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wędzenie oraz peklowanie mięsa - Gahm Bernhard

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.



Ponad 100 zdjęć oraz:

informacje na temat urządzeń i dodatków,

dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,

wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,

porady pozwalające unikać błędów.


Szczegóły: Wędzenie oraz peklowanie mięsa - Gahm Bernhard

Tytuł: Wędzenie oraz peklowanie mięsa
Podtytuł: od szynki po żeberka
Autor: Gahm Bernhard
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375444476
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 128
Format: 17.0x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.45 kg


Recenzje: Wędzenie oraz peklowanie mięsa - Gahm Bernhard

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: