Gotowanie na parze i w kombiwarze
Szydłowska Marta
Gotowanie na parze i w kombiwarze
Szydłowska Marta
- Wydawnictwo: SBM
- Rok wydania: 2013
- ISBN: 9788378451440
- Ilość stron: 144
- Format: 16.5x24.0cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Gotowanie na parze i w kombiwarze - Szydłowska Marta
Gotowanie na parze jest najzdrowszą formą przyrządzania posiłków. To idealna metoda przede wszystkim dla osób cierpiących na zaburzenia przemiany materii, mających problemy z nadwagą, alergików, ale również dla osób całkowicie zdrowych, które chcą uniknąć chorób. Przyrządzone na parze lub w kombiwarze potrawy apetycznie wyglądają, zachowują walory smakowe i co najważniejsze nie tracą cennych witamin. Zebrane w książce przepisy dostarczą pomysłów na smaczne i zdrowe potrawy z mięsa, ryb, warzyw, a nawet ryżu.
Szczegóły: Gotowanie na parze i w kombiwarze - Szydłowska Marta
Tytuł: Gotowanie na parze i w kombiwarze
Autor: Szydłowska Marta
Wydawnictwo: SBM
Seria: TWOJA KUCHNIA
ISBN: 9788378451440
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 144
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.61 kg