Kucharz & Gastronom Vademecum
Kucharz & Gastronom Vademecum
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2015
- ISBN: 9788375444780
- Ilość stron: 680
- Format: 20.5x29.5cm
- Oprawa: Twarda z obwolutą
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
165,00 PLN
Opis: Kucharz & Gastronom Vademecum
Książka została przygotowana przez grono specjalistów - naukowców zajmujących się żywieniem oraz szefów kuchni.
W części pierwszej zostały omówione zasady organizacji kuchni, możliwość jej wyposażenia oraz sposoby obróbki żywności.
Druga część książki to zbiór przepisów i porad kulinarnych.
Szczegóły: Kucharz & Gastronom Vademecum
Tytuł: Kucharz & Gastronom Vademecum
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375444780
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 680
Format: 20.5x29.5cm
Oprawa: Twarda z obwolutą
Waga: 1.771 kg