Technologia gastronomiczna część 1 kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Kmiołek Anna
Technologia gastronomiczna część 1
kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Kmiołek Anna
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788302112553
- Ilość stron: 312
- Format: 17.0x24.0cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
35,90 PLN
Opis: Technologia gastronomiczna część 1 - Kmiołek Anna
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne polecają serię podręczników do nauki technologii gastronomicznej w zawodach:
technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły policealnej.
Szczegóły: Technologia gastronomiczna część 1 - Kmiołek Anna
Tytuł: Technologia gastronomiczna część 1
Podtytuł: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Autor: Kmiołek Anna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302112553
Kategoria: Podręczniki
Liceum » Klasa 1
Technikum » Klasa 1
MEN: 2010
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 312
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.47 kg
Recenzje: Technologia gastronomiczna część 1 - Kmiołek Anna
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Kmiołek Anna (6)
- Sporządzanie napojów i potraw. Towaroznawstwo i przechowywanie żywności. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Organizacja produkcji gastronomicznej. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Część 1. Podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka
- Podstawy gastronomii i technologii żywności. Część 1. Podstawy gastronomii. Podręcznik do nauki zawodów z branży gastronomicznej. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - miękka