Technologia gastronomiczna część 1 kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

Książka

Technologia gastronomiczna część 1
kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788302112553
  • Ilość stron: 312
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 35,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 35,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna część 1 - Kmiołek Anna

Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne polecają serię podręczników do nauki technologii gastronomicznej w zawodach:

technik żywienia i gospodarstwa domowego oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły policealnej.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna część 1 - Kmiołek Anna

Tytuł: Technologia gastronomiczna część 1
Podtytuł: kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego
Autor: Kmiołek Anna
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302112553
Kategoria: Podręczniki
Liceum » Klasa 1
Technikum » Klasa 1

MEN: 2010
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 312
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.47 kg


Recenzje: Technologia gastronomiczna część 1 - Kmiołek Anna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×