Gotowanie na parze
Drużbański Grzegorz
Gotowanie na parze
Drużbański Grzegorz
- Wydawnictwo: Dragon
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788363559205
- Ilość stron: 240
- Format: 17.0x25.0cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Gotowanie na parze - Drużbański Grzegorz
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
Szczegóły: Gotowanie na parze - Drużbański Grzegorz
Tytuł: Gotowanie na parze
Autor: Drużbański Grzegorz
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788363559205
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 240
Format: 17.0x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.83 kg