Gotowanie na parze

Książka

Gotowanie na parze

  • Wydawnictwo: Dragon
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788363559205
  • Ilość stron: 240
  • Format: 17.0x25.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 39,95 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 39,95 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Gotowanie na parze - Drużbański Grzegorz

Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości.
Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.


Szczegóły: Gotowanie na parze - Drużbański Grzegorz

Tytuł: Gotowanie na parze
Autor: Drużbański Grzegorz
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788363559205
Języki: polski
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 240
Format: 17.0x25.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.83 kg


Recenzje: Gotowanie na parze - Drużbański Grzegorz

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: