TESTY KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU Z
Joanna Ewa Kowalska
TESTY KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU Z
Joanna Ewa Kowalska
- Wydawnictwo: eMPi2
- Rok wydania: 2011
- ISBN: 9788362325375
- Ilość stron: 151
- Oprawa: miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena
23,30 PLN
Opis: TESTY KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU Z - Joanna Ewa Kowalska
Zbiór zawiera dziesięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje zawodowe w zawodzie kucharz małej gastronomii. W skład każdego z zestawów wchodzi 50 zadań testowych, sprawdzających wiadomości i umiejętności właściwe dla kwalifikacji w zawodzie kucharz małej gastronomii, 20 zadań testowych sprawdzających wiadomości i umiejętności związane z zatrudnieniem i działalnością gospodarczą oraz jedno zadanie praktyczne.
Szczegóły: TESTY KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU Z - Joanna Ewa Kowalska
Tytuł: TESTY KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU Z
Podtytuł:
Autor: Joanna Ewa Kowalska
Wydawnictwo: eMPi2
ISBN: 9788362325375
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 151
Oprawa: miękka
Waga: 0.25 kg
Recenzje: TESTY KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU Z - Joanna Ewa Kowalska
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Joanna Ewa Kowalska (6)
- TESTY KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU Z (eMPi2) - miękka
- Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.6 Sporządzanie potraw i napojów Część 1 (Format-AB) - Miękka
- Bajki dla dziewczynek (Audiobook) (MTJ) - Plastikowa
- Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.6 cz.2 (Format-AB) - broszurowa
- Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 1 (Format-AB) - Miękka
- Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia. Część 2. Kwalifikacja T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych (Format-AB) - miękka