Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne

, ,

Ćwiczenia

Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne

, ,

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2017
  • ISBN: 9788302167935
  • Ilość stron: 336
  • Format: 17.0 x 24.0 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 60,60 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 60,60 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne - Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna

Repetytorium nieodzowne w przygotowaniach do egzaminu z kwalifikacji T.15 / TG.16 w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.



200 pytań testowych z kluczem odpowiedzi!



Wiedza w pigułce! Publikacja gromadzi najważniejsze wiadomości, które należy opanować przed egzaminem. Dzięki testom z kluczem odpowiedzi i zadaniom praktycznym z rozwiązaniami kandydat do zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych może samodzielne sprawdzić swoje przygotowanie do egzaminu. Idealna pomoc, by szybko ocenić, co już umiem, a które zagadnienia muszę powtórzyć.



Zwięźle napisane repetytorium nie ma zastąpić podręczników, lecz stanowi ich podsumowanie i dopełnienie.


Szczegóły: Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne - Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna

Tytuł: Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna
Producent: WSiP
ISBN: 9788302167935
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2017
Ilość stron: 336
Format: 17.0 x 24.0 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.505 kg


Recenzje: Repetytorium i testy egzaminacyjne. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15 / TG.16. Egzamin zawodowy. Szkoły ponadgimnazjalne - Joanna Duda, Sebastian Krzywda, Renata Szajna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×