Ryby i owoce morza. W kuchni

Książka

Ryby i owoce morza. W kuchni

  • Wydawnictwo: Olesiejuk
  • Rok wydania: 2012
  • ISBN: 9788378447801
  • Ilość stron: 64
  • Format: 19x23.5 cm
  • Oprawa: oprawa broszurowa
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 3,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 3,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Ryby i owoce morza. W kuchni - Franca Feslikenian

Porady dotyczące potraw z ryb i owoców morza: makarony, risotta, zupy, ryby smażone, grillowane...
Sukces kulinarny zapewniony!

Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.


Szczegóły: Ryby i owoce morza. W kuchni - Franca Feslikenian

Tytuł: Ryby i owoce morza. W kuchni
Autor: Franca Feslikenian
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788378447801
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 64
Format: 19x23.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.186 kg


Recenzje: Ryby i owoce morza. W kuchni - Franca Feslikenian

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: