Ryby i owoce morza. W kuchni
Franca Feslikenian
Ryby i owoce morza. W kuchni
Franca Feslikenian
- Wydawnictwo: Olesiejuk
- Rok wydania: 2012
- ISBN: 9788378447801
- Ilość stron: 64
- Format: 19x23.5 cm
- Oprawa: oprawa broszurowa
Niedostępna
Opis: Ryby i owoce morza. W kuchni - Franca Feslikenian
Porady dotyczące potraw z ryb i owoców morza: makarony, risotta, zupy, ryby smażone, grillowane...
Sukces kulinarny zapewniony!
Seria książek kulinarnych "W kuchni" to imponujący zbiór ponad 20 tytułów. Każdy tomik to 64 strony z przepisami i zdjęciami potraw. Kolejne książki stanowią rodzaj monografii i podają przepisy z najbardziej popularnych kuchni regionalnych, jak kuchnia włoska, indyjska czy meksykańska oraz przepisy wykorzystujące określony rodzaj produktów, jak jajka, wołowina, drób, ryby itp. W serii są również tytuły pogrupowane według rodzajów potraw, a więc na dania z piekarnika, ciasta domowe lub potrawy jednogarnkowe. Słowem - wszyscy poszukujący ciekawych, nietuzinkowych ale prostych przepisów będą usatysfakcjonowani.
Szczegóły: Ryby i owoce morza. W kuchni - Franca Feslikenian
Tytuł: Ryby i owoce morza. W kuchni
Autor: Franca Feslikenian
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788378447801
Rok wydania: 2012
Ilość stron: 64
Format: 19x23.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.186 kg