Organizacja pracy w hotelarstwie
Beata Sawicka
Organizacja pracy w hotelarstwie
Beata Sawicka
- Wydawnictwo: Format Ab
- Rok wydania: 2009
- ISBN: 9788389184252
- Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
28,00 PLN
Opis: Organizacja pracy w hotelarstwie - Beata Sawicka
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum i szkoły policealnej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Numer dopuszczenia 30/2008.
Szczegóły: Organizacja pracy w hotelarstwie - Beata Sawicka
Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie
Autor: Beata Sawicka
Wydawnictwo: Format Ab
ISBN: 9788389184252
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4
MEN: 30/2008
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Rok wydania: 2009
Oprawa: miękka
Recenzje: Organizacja pracy w hotelarstwie - Beata Sawicka
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Beata Sawicka (7)
- Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Organizacja produkcji gastronomicznej. Kwalifikacja T.15. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne (WSiP) - Miękka
- Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.1 (Format-AB) - miękka
- Obsługa gości w obiekcie świad. usługi hotel. cz.2 (Format-AB) - broszurowa
- Realizacja usług w recepcji cz. 2. Kwalifikacja HGT.06 (Format-AB) -
- Realizacja usług w recepcji cz.1. Kwalifikacja HGT.06 (Format-AB) -
- Organizacja spotkań biznesowych i konferencji (Format-AB) -