Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III. Szkoły ponadgimnazjalne 1/2014
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska
Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III. Szkoły ponadgimnazjalne
1/2014
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2015
- ISBN: 9788302147234
- Ilość stron: 344
- Format: 17.5 x 24.5 cm
- Oprawa: Miękka
2 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III. Szkoły ponadgimnazjalne - Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska
Podręcznik skierowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu PDG w branży gastronomicznej.
Podręcznik prezentuje wiedzę niezbędną do opanowania umiejętności potrzebnych do założenia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym. Zdjęcia oraz rysunki ułatwiają zrozumienie zgromadzonej w książce treści, szybkie kojarzenie informacji i zapamiętywanie ich. Natomiast Pytania i ćwiczenia do wykonania w praktyce stanowią wsparcie w przygotowaniu do prowadzenia własnej działalności gospodarczej. Dodatkowym atutem są liczne ciekawostki, które wzbogacają wiedzę ucznia i pozwalają mu lepiej orientować się w tematyce podręcznika.
Szczegóły: Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III. Szkoły ponadgimnazjalne - Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska
Tytuł: Działalność gospodarcza w gastronomii. Gastronomia. Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz. Tom III. Szkoły ponadgimnazjalne
Podtytuł: 1/2014
Autor: Hanna Górska-Warsewicz, Beata Sawicka, Teresa Mikulska
Producent: WSiP
ISBN: 9788302147234
Kategoria: Podręczniki
MEN: 1/2014
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 344
Format: 17.5 x 24.5 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.52 kg