Domowe wędzenie żywności

Książka

Domowe wędzenie żywności

  • Wydawnictwo: RM
  • Rok wydania: 2013
  • ISBN: 9788377730775
  • Ilość stron: 320
  • Format: 16.0x23.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 29,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 29,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Domowe wędzenie żywności - Anderson Warren R.

Domowe wędzenie żywności
Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.
Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.


Szczegóły: Domowe wędzenie żywności - Anderson Warren R.

Tytuł: Domowe wędzenie żywności
Autor: Anderson Warren R.
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377730775
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 320
Format: 16.0x23.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.48 kg


Recenzje: Domowe wędzenie żywności - Anderson Warren R.

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: