Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2017
- ISBN: 9788302134814
- Ilość stron: 336
- Format: 17.0x24.0cm
- Oprawa: Miękka
1 - 3 dni robocze*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Szczegóły: Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
Tytuł: Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
Podtytuł: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
Autor: Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
Producent: WSiP
ISBN: 9788302134814
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2017
Ilość stron: 336
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.51 kg