Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

, , , ,

Podręcznik

Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1

, , , ,

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2017
  • ISBN: 9788302134814
  • Ilość stron: 336
  • Format: 17.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 78,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 78,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.


Szczegóły: Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska

Tytuł: Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
Podtytuł: technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
Autor: Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska
Producent: WSiP
ISBN: 9788302134814
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2017
Ilość stron: 336
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.51 kg


Recenzje: Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu - Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna, Beata Przygoda, Beata Sińska, Halina Turlejska (1)