Towaroznawstwo spożywcze

Książka

Towaroznawstwo spożywcze

  • Wydawnictwo: FORMAT AB
  • Rok wydania: 2011
  • ISBN: 9788389184313
  • Ilość stron: 192
  • Format: 17,0x24,0
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 45,20 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 45,20 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Towaroznawstwo spożywcze - Ewa Czarniecka-Skubina

Spis treści:

1. Wiadomości wstępne

2. Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności

3. Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego

4. Składniki żywności

5. Dodatki do żywności

6. Jakość surowców i produktów żywnościowych

7. Opakowania żywności

8. Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności

9. Zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności

10. Wymagania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności oraz materiałami pomocniczymi + Aneks.


Szczegóły: Towaroznawstwo spożywcze - Ewa Czarniecka-Skubina

Tytuł: Towaroznawstwo spożywcze
Autor: Ewa Czarniecka-Skubina
Wydawnictwo: FORMAT AB
ISBN: 9788389184313
Kategoria: Podręczniki
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 192
Format: 17,0x24,0
Oprawa: miękka


Recenzje: Towaroznawstwo spożywcze - Ewa Czarniecka-Skubina

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Ewa Czarniecka-Skubina (2)