Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne 29/2013

,

Podręcznik

Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne
29/2013

,

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2015
  • ISBN: 9788302136320
  • Ilość stron: 304
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 75,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 75,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne - Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu 3. części kwalifikacji T.12. (Organizacja usług dodatkowych w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).



Autorzy zaprezentowali informacje dotyczące przyjmowania i realizacji zamówień usług dodatkowych, ich organizowania, sporządzania dokumentacji, rozróżniania kategorii i form turystyki oraz klasyfikowania obiektów hotelarskich. Wiedzę teoretyczną wsparli licznymi przykładami, dokumentami, ćwiczeniami i ilustracjami, które wskazują sposoby praktycznego zastosowania teorii.


Szczegóły: Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne - Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena

Tytuł: Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne
Podtytuł: 29/2013
Autor: Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena
Producent: WSiP
ISBN: 9788302136320
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3

MEN: 29/2013
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 304
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.46 kg


Recenzje: Podstawy hotelarstwa i usługi dodatkowe. Podręcznik. Szkoły ponadgimnazjalne - Drogoń Witold, Granecka-Wrzosek Bożena

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×