Technologia żywności Podręcznik dla technikum. Część 4

,

Książka

Technologia żywności Podręcznik dla technikum. Część 4

,

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2003
  • ISBN: 9788302079788
  • Ilość stron: 352
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 40,70 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 40,70 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia żywności Podręcznik dla technikum. Część 4 - 103005 Anna Dłużewska, Mieczysław Dłużewski

spis treści
zajrzyj do środka

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów klasy IV technikum technologii żywności oraz szkoły policealnej; zawód technik technologii żywności. Polecamy go również uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny- podstawy przetwórstwa żywności.

Zawiera podstawowe wiadomości z zakresu produkcji piekarsko-ciastkarskiej, przetwórstwa mięsnego, przetwórstwa surowców pochodzenia morskiego, przetwórstwa jajczarsko-drobiarskiego, przetwórstwa mleczarskiego oraz produkcji koncentratów spożywczych. Ponadto podano w nim informacje na temat organizacji i kontroli procesu technologicznego, omówiono także kalkulację kosztów produkcji i obliczanie cen zbytu w zakładach przetwórstwa spożywczego.


Szczegóły: Technologia żywności Podręcznik dla technikum. Część 4 - 103005 Anna Dłużewska, Mieczysław Dłużewski

Tytuł: Technologia żywności Podręcznik dla technikum. Część 4
Autor: 103005 Anna Dłużewska, Mieczysław Dłużewski
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302079788
Kategoria: Podręczniki
Rok wydania: 2003
Ilość stron: 352
Oprawa: miękka


Recenzje: Technologia żywności Podręcznik dla technikum. Część 4 - 103005 Anna Dłużewska, Mieczysław Dłużewski

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: