Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne 65/2013

Podręcznik

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
65/2013

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2013
  • ISBN: 9788302135897
  • Ilość stron: 184
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 79,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 79,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne - Anna Kmiołek

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.6 (Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów).



Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowywania przekąsek, zup, deserów, napojów zimnych, gorących i alkoholowych, potraw dietetycznych, narodowych, regionalnych oraz posiłków codziennych i okolicznościowych. Liczne ilustracje ułatwiają zapamiętanie ważniejszych treści.


Szczegóły: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne - Anna Kmiołek

Tytuł: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne
Podtytuł: 65/2013
Autor: Anna Kmiołek
Producent: WSiP
ISBN: 9788302135897
Kategoria: Podręczniki
Technikum
Szkoła branżowa I stopnia

MEN: 65/2013
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2013
Ilość stron: 184
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.29 kg


Recenzje: Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Technologia gastronomiczna. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Część 2. Szkoły ponadgimnazjalne - Anna Kmiołek

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Anna Kmiołek (10)