Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
Konarzewska Małgorzata
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
Konarzewska Małgorzata
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2013
- ISBN: 9788302140792
- Ilość stron: 280
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata
Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie kucharz.
Omawia ocenę towaroznawczą przetworów zbożowych, mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza oraz sposoby ich wykorzystania w produkcji potraw. W tej części omówiono także sposoby przyrządzania ciast, zup i sosów gorących.
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz, uwzględnia obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.
Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata
Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
Podtytuł: do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
Autor: Konarzewska Małgorzata
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302140792
Kategoria: Podręczniki
MEN: 14/2008
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 280
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.4 kg
Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Konarzewska Małgorzata (2)
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 1. Szkoły ponadpodstawowe (WSiP) - miękka
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 2. Szkoły ponadpodstawowe (WSiP) - miękka