Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna

Książka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2013
  • ISBN: 9788302140792
  • Ilość stron: 280
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 44,10 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 44,10 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata

Podręcznik składa się z trzech części, jest przeznaczony dla techników i szkół policealnych kształcących w zawodzie kucharz.

Omawia ocenę towaroznawczą przetworów zbożowych, mięsa i podrobów zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza oraz sposoby ich wykorzystania w produkcji potraw. W tej części omówiono także sposoby przyrządzania ciast, zup i sosów gorących.

Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz, uwzględnia obowiązujące akty prawne, trendy, standardy i techniki stosowane w branży gastronomicznej.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik
Podtytuł: do nauki zawodu kucharz. Szkoła ponadgimnazjalna
Autor: Konarzewska Małgorzata
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302140792
Kategoria: Podręczniki
MEN: 14/2008
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 280
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.4 kg


Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem 2 Podręcznik - Konarzewska Małgorzata

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×