Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa

, ,

Książka

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik
do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa

, ,

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2013
  • ISBN: 9788302140778
  • Ilość stron: 248
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 40,30 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 40,30 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik - Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara

Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie.

Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.


Szczegóły: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik - Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara

Tytuł: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik
Podtytuł: do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa
Autor: Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302140778
Kategoria: Podręczniki
MEN: 20/2004
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 248
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.36 kg


Recenzje: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik - Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: