Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa
Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik
do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa
Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara
- Wydawnictwo: WSiP
- Rok wydania: 2013
- ISBN: 9788302140778
- Ilość stron: 248
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik - Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie.
Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
Szczegóły: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik - Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara
Tytuł: Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik
Podtytuł: do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa
Autor: Konarzewska Małgorzata, Lada Ewa Hanna, Zielonka Barbara
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302140778
Kategoria: Podręczniki
MEN: 20/2004
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 248
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.36 kg