Wędzenie mięsa i ryb

Książka

Wędzenie mięsa i ryb

  • Wydawnictwo: Arystoteles
  • Rok wydania: 2016
  • ISBN: 9788363803247
  • Ilość stron: 64
  • Format: 16.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 5,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 5,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wędzenie mięsa i ryb - Wolski Franciszek

Praktyczny poradnik dla amatorów wędzenia.
Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię.
Metody wędzenia.
Dobór drewna i trocin.
Sposoby wytwarzania dymu.
Porady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb.
Proste i wyrafinowane przepisy kulinarne.


Szczegóły: Wędzenie mięsa i ryb - Wolski Franciszek

Tytuł: Wędzenie mięsa i ryb
Autor: Wolski Franciszek
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788363803247
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 64
Format: 16.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg


Recenzje: Wędzenie mięsa i ryb - Wolski Franciszek

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Wolski Franciszek (1)