Wędzenie mięsa i ryb
Wolski Franciszek
Wędzenie mięsa i ryb
Wolski Franciszek
- Wydawnictwo: Arystoteles
- Rok wydania: 2016
- ISBN: 9788363803247
- Ilość stron: 64
- Format: 16.0x24.0cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
5,99 PLN
Opis: Wędzenie mięsa i ryb - Wolski Franciszek
Praktyczny poradnik dla amatorów wędzenia.
Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię.
Metody wędzenia.
Dobór drewna i trocin.
Sposoby wytwarzania dymu.
Porady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb.
Proste i wyrafinowane przepisy kulinarne.
Szczegóły: Wędzenie mięsa i ryb - Wolski Franciszek
Tytuł: Wędzenie mięsa i ryb
Autor: Wolski Franciszek
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788363803247
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 64
Format: 16.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg