Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
Franciszek Wolski
Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
Franciszek Wolski
- Wydawnictwo: Arystoteles
- Rok wydania: 2017
- ISBN: 9788380380851
- Ilość stron: 64
- Format: 23.5x16.5cm
- Oprawa: Miękka
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby - Franciszek Wolski
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: ? informacje o historii wędzenia; ? wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia; ? wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń; ? ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
Kraj produkcji: Polska
Ostrzeżenia:
NIE ( TYLKO CE)Producent:
PHW „Arystoteles” Matusiak Marek Sp. Jawna
ul. Pańska 96 lok. 83
00-837 Warszawa (Polska)
tel: 504046978
email: SPRZEDAZ@ARYSTOTELES.COM.PL
Szczegóły: Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby - Franciszek Wolski
Tytuł: Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
Autor: Franciszek Wolski
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788380380851
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 64
Format: 23.5x16.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg