Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

Książka

Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby

  • Wydawnictwo: Arystoteles
  • Rok wydania: 2017
  • ISBN: 9788380380851
  • Ilość stron: 64
  • Format: 23.5x16.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 12,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 12,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby - Franciszek Wolski

Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów. W książce zamieszczono: ? informacje o historii wędzenia; ? wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia; ? wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń; ? ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.

Kraj produkcji: Polska

Ostrzeżenia:
NIE ( TYLKO CE)

Producent:
PHW „Arystoteles” Matusiak Marek Sp. Jawna
ul. Pańska 96 lok. 83
00-837 Warszawa (Polska)
tel: 504046978
email: SPRZEDAZ@ARYSTOTELES.COM.PL


Szczegóły: Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby - Franciszek Wolski

Tytuł: Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby
Autor: Franciszek Wolski
Wydawnictwo: Arystoteles
ISBN: 9788380380851
Języki: polski
Rok wydania: 2017
Ilość stron: 64
Format: 23.5x16.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg


Recenzje: Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby - Franciszek Wolski

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:

Inne pozycje tego autora: Franciszek Wolski (1)