Emulgatory

Książka

Emulgatory

  • Wydawnictwo: WNT
  • Rok wydania: 2001
  • ISBN: 8320426618
  • Ilość stron: 182
  • Format: 19.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Dzisiaj*Zamówienie złożone do godz. 12.00 (nie dotyczy przedpłat zaksięgowanych po godz. 12.00). Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu.
Cena katalogowa 44,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 44,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Emulgatory - Clyde E. Stauffer

- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej


Szczegóły: Emulgatory - Clyde E. Stauffer

Tytuł: Emulgatory
Autor: Clyde E. Stauffer
Wydawnictwo: WNT
Kod paskowy: 9788320426618
ISBN: 8320426618
Tytuł oryginału: EMULSIFIERS
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Emilia Barbara Cybulska
Języki: polski
Rok wydania: 2001
Ilość stron: 182
Format: 19.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.379 kg


Recenzje: Emulgatory - Clyde E. Stauffer

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Clyde E. Stauffer (1)