Emulgatory

Książka

Emulgatory

  • Wydawnictwo: WNT
  • Rok wydania: 2001
  • ISBN: 8320426618
  • Ilość stron: 182
  • Format: 19.0x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 2 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 39,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 39,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Emulgatory - Stauffer Clyde E.

- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej


Szczegóły: Emulgatory - Stauffer Clyde E.

Tytuł: Emulgatory
Autor: Stauffer Clyde E.
Wydawnictwo: WNT
Kod paskowy: 9788320426618
ISBN: 8320426618
Tytuł oryginału: EMULSIFIERS
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Emilia Barbara Cybulska
Języki: polski
Rok wydania: 2001
Ilość stron: 182
Format: 19.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.379 kg


Recenzje: Emulgatory - Stauffer Clyde E.

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Stauffer Clyde E. (1)