Emulgatory
Clyde E. Stauffer
Emulgatory
Clyde E. Stauffer
- Wydawnictwo: WNT
- Rok wydania: 2001
- ISBN: 8320426618
- Ilość stron: 182
- Format: 19.0x24.0cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
1 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena
39,00 PLN
Opis: Emulgatory - Clyde E. Stauffer
- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej
Szczegóły: Emulgatory - Clyde E. Stauffer
Tytuł: Emulgatory
Autor: Clyde E. Stauffer
Wydawnictwo: WNT
Kod paskowy: 9788320426618
ISBN: 8320426618
Tytuł oryginału: EMULSIFIERS
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Emilia Barbara Cybulska
Języki: polski
Rok wydania: 2001
Ilość stron: 182
Format: 19.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.379 kg