Zapiekanki, grzanki, pizze
Zapiekanki, grzanki, pizze
- Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
- Rok wydania: 2014
- ISBN: 9788378396895
- Ilość stron: 176
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Zapiekanki, grzanki, pizze
Zapiekanki dają spore pole do popisu w kuchni. Można je przygotować z rozmaitych składników: mięs, warzyw, serów, makaronów, kasz, ryżu, ziemniaków, wędlin. Składniki mogą być gotowane, pieczone, czasem nawet surowe. Można je łączyć prawie dowolnie, kierując się swoim smakiem i kulinarną wyobraźnią.
Zapiekanki mogą być przygotowane jako danie obiadowe, na kolację i oczywiście na słodko jako deser. Nie wymagają zbyt wiele pracy, chociaż jeżeli mamy czas można wykazać się prawdziwym talentem i kunsztem kulinarnym i zrobić danie znacznie bardziej wymagające. Niewątpliwą zaletą zapiekanek jest to, że zawsze się udają.
Pamiętając o zaletach tych dań, proponujemy Państwu książkę pełną wspaniałych pomysłów na łatwe i swojskie, ale i bardziej wykwintne zapiekanki.
Szczegóły: Zapiekanki, grzanki, pizze
Tytuł: Zapiekanki, grzanki, pizze
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: BIBLIOTECZKA PORADNIKA DOMOWEGO
ISBN: 9788378396895
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 176
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka