Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

, ,

Książka

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

, ,

  • Wydawnictwo: WNT
  • Rok wydania: 2014
  • ISBN: 9788379261406
  • Ilość stron: 468
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 59,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 59,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego - Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman

Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności. Do tych procesów są dostosowywane programy kształcenia technologów żywności oraz oferta kursów i studiów uzupełniających dla osób pracujących w przemyśle spożywczym.


Szczegóły: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego - Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman

Tytuł: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Autor: Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788379261406
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 468
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.755 kg


Recenzje: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego - Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: