Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman
- Wydawnictwo: WNT
- Rok wydania: 2014
- ISBN: 9788379261406
- Ilość stron: 468
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
59,00 PLN
Opis: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego - Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności. Do tych procesów są dostosowywane programy kształcenia technologów żywności oraz oferta kursów i studiów uzupełniających dla osób pracujących w przemyśle spożywczym.
Szczegóły: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego - Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman
Tytuł: Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego
Autor: Lewicki Piotr P., Lenart Andrzej, Kowalczyk Roman
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788379261406
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 468
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.755 kg