Domowe wędzenie żywności
Anderson Warren R.
Domowe wędzenie żywności
Anderson Warren R.
- Wydawnictwo: RM
- Rok wydania: 2014
- ISBN: 9788377732175
- Ilość stron: 256
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Domowe wędzenie żywności - Anderson Warren R.
Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.
Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne.
Szczegóły: Domowe wędzenie żywności - Anderson Warren R.
Tytuł: Domowe wędzenie żywności
Autor: Anderson Warren R.
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788377732175
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 256
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.466 kg