Hotelarstwo Część 2 Organizacja pracy Tom 2 Podręcznik Technikum
Hotelarstwo Część 2 Organizacja pracy Tom 2 Podręcznik 
Technikum
                          
                        - Wydawnictwo: Format-AB
- Rok wydania: 2016
- ISBN: 9788389184481
 
- Ilość stron: 224
- Format: 17.0x24.0cm
- Oprawa: Miękka
                              Wysyłka: 
2 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
                                                                                                    2 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
                        Cena
                        41,50 PLN
                      
                                           
                    Opis: Hotelarstwo Część 2 Organizacja pracy Tom 2 Podręcznik
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji T.12. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2013.
Szczegóły: Hotelarstwo Część 2 Organizacja pracy Tom 2 Podręcznik
Tytuł: Hotelarstwo Część 2 Organizacja pracy Tom 2 Podręcznik
Podtytuł: Technikum
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184481
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 224
Format: 17.0x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.365 kg
Redakcja: Sawicka Beata



 
 
 
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                   
                                  
