Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów
Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów
- Wydawnictwo: ODDK
- Rok wydania: 2004
- ISBN: 8371879423
- Ilość stron: 196
- Format: 21.0x29.5cm
- Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Niedostępna
Cena
126,00 PLN
Opis: Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów
Zgodnie z rozporządzeniem nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225). Funkcjonowanie systemu powinno być dokumentowane. Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z formularzami służącymi do dokonywania zapisów, niezbędne przy opracowywaniu zakładowego systemu HACCP.
Szczegóły: Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów
Tytuł: Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów
Wydawnictwo: ODDK
Kod paskowy: 9788371879425
ISBN: 8371879423
Języki: polski
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 196
Format: 21.0x29.5cm
Oprawa: Miękka