Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów

Książka

Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów

  • Wydawnictwo: ODDK
  • Rok wydania: 2004
  • ISBN: 8371879423
  • Ilość stron: 196
  • Format: 21.0x29.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 126,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 126,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów

Zgodnie z rozporządzeniem nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych oraz ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. Nr 171, poz. 1225). Funkcjonowanie systemu powinno być dokumentowane. Opracowanie przygotowane przez doświadczonego technologa, przewodniczącego zespołu HACCP w zakładzie branży spożywczej, obejmuje wzorcowe procedury i instrukcje wraz z formularzami służącymi do dokonywania zapisów, niezbędne przy opracowywaniu zakładowego systemu HACCP.


Szczegóły: Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów

Tytuł: Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów
Wydawnictwo: ODDK
Kod paskowy: 9788371879425
ISBN: 8371879423
Języki: polski
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 196
Format: 21.0x29.5cm
Oprawa: Miękka


Recenzje: Procedury i instrukcje zakładowego systemu HACCP z formularzami do zapisów

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×