GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych Porady praktyczne wraz z przykładami dokumentacji, instrukcji i formularzy

Książka

GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych
Porady praktyczne wraz z przykładami dokumentacji, instrukcji i formularzy

  • Wydawnictwo: ODDK
  • Rok wydania: 2004
  • ISBN: 8374260327
  • Ilość stron: 72
  • Format: 21.0x29.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 71,40 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 71,40 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych - Witkowska Halina

W opracowaniu przedstawiono najważniejsze informacje z zakresu systemów jakości dotyczących bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, tj. GMP/GHP i HACCP, przeznaczone przede wszystkim dla małych hurtowni i sklepów mięsnych. Intencją autorki było zaprezentowanie w możliwie przystępny sposób zagadnień związanych z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego oferowanych produktów mięsnych. Książka stanowi doskonałą pomoc w samodzielnym wprowadzaniu tych systemów w codziennej praktyce hurtowni i sklepów. Czytelnik znajdzie tu opis systemów, zasady sprawowania wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej z wykorzystaniem GMP/GHP i HACCP oraz przykłady dokumentacji HACCP z instrukcjami i formularzami do wypełniania.


Szczegóły: GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych - Witkowska Halina

Tytuł: GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych
Podtytuł: Porady praktyczne wraz z przykładami dokumentacji, instrukcji i formularzy
Autor: Witkowska Halina
Wydawnictwo: ODDK
Kod paskowy: 9788374260329
ISBN: 8374260327
Języki: polski
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 72
Format: 21.0x29.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.21 kg


Recenzje: GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych - Witkowska Halina

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×