GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych Porady praktyczne wraz z przykładami dokumentacji, instrukcji i formularzy
Witkowska Halina
GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych
Porady praktyczne wraz z przykładami dokumentacji, instrukcji i formularzy
Witkowska Halina
- Wydawnictwo: ODDK
- Rok wydania: 2004
- ISBN: 8374260327
- Ilość stron: 72
- Format: 21.0x29.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych - Witkowska Halina
W opracowaniu przedstawiono najważniejsze informacje z zakresu systemów jakości dotyczących bezpieczeństwa zdrowotnego żywności, tj. GMP/GHP i HACCP, przeznaczone przede wszystkim dla małych hurtowni i sklepów mięsnych. Intencją autorki było zaprezentowanie w możliwie przystępny sposób zagadnień związanych z zapewnieniem bezpieczeństwa zdrowotnego oferowanych produktów mięsnych. Książka stanowi doskonałą pomoc w samodzielnym wprowadzaniu tych systemów w codziennej praktyce hurtowni i sklepów. Czytelnik znajdzie tu opis systemów, zasady sprawowania wewnętrznej kontroli jakości zdrowotnej z wykorzystaniem GMP/GHP i HACCP oraz przykłady dokumentacji HACCP z instrukcjami i formularzami do wypełniania.
Szczegóły: GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych - Witkowska Halina
Tytuł: GMP GHP i HACCP w hurtowniach i sklepach mięsnych
Podtytuł: Porady praktyczne wraz z przykładami dokumentacji, instrukcji i formularzy
Autor: Witkowska Halina
Wydawnictwo: ODDK
Kod paskowy: 9788374260329
ISBN: 8374260327
Języki: polski
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 72
Format: 21.0x29.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.21 kg