Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1 2013

Podręcznik

Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1
2013

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2015
  • ISBN: 9788302147180
  • Ilość stron: 248
  • Format: 16.5 x 24.0 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
2 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 64,80 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 64,80 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1 - Magdalena Kaźmierczak

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik technologii żywności i cukiernik.



Autorka wyczerpująco opisała zasady bezpiecznego funkcjonowania zakładu cukierniczego oraz typowe wyroby ciastkarskie.




Uczeń ma szansę wykonać samodzielnie każdy rodzaj produktu, korzystając z gotowego przepisu i procedur, które często uwzględniają różnice w wyposażeniu szkolnych pracowni. Kontrolę umiejętności praktycznych wspomagają tabele z zestawieniem wad, które powstały w wyrobach na skutek błędów najczęściej popełnianych w procesie produkcji.



Pytania na zakończenie rozdziałów pozwalają nie tylko sprawdzić wiedzę, lecz także zachęcić ucznia do doskonalenia umiejętności.



W podręczniku zamieszczono liczne ilustracje i zdjęcia.

Kraj produkcji: PL

Producent:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Aleje Jerozolimskie 96
00-807 Warszawa (PL)
tel: 801220555
email: [email protected]


Szczegóły: Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1 - Magdalena Kaźmierczak

Tytuł: Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1
Podtytuł: 2013
Autor: Magdalena Kaźmierczak
Producent: WSiP
Seria: Technologie produkcji cukierniczej
ISBN: 9788302147180
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok produkcji: 2015
Ilość stron: 248
Format: 16.5 x 24.0 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.38 kg
Kraj produkcji: PL


Recenzje: Technologie produkcji cukierniczej. Wyroby cukiernicze. Tom II. Część 1 - Magdalena Kaźmierczak

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: