Zbiór zadań z gastronomii

Ćwiczenia

Zbiór zadań z gastronomii

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2018
  • ISBN: 9788302173714
  • Ilość stron: 96
  • Format: 17 x 24,5 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 60,70 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 60,70 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Zbiór zadań z gastronomii - Kaźmierczak Magdalena

Zbiór zadań pozwala ćwiczyć umiejętności liczenia wszystkich elementów z jakimi pracownik w zawodach kucharza i technika żywienia i usług gastronomicznych będzie miał do czynienia. Zadania są zebrane w czterech rozdziałach. Pierwszy dotyczy wyliczania wartości odżywczej i zawartości poszczególnych składników potraw, drugi weryfikuje umiejętności sporządzania potraw i napojów, trzeci sprawdza wiedzę na temat organizacji przyjęć i przygotowania sali bankietowej, ostatni zaś skupia się na rozliczeniach finansowych. Zadania są zwykle bardziej rozbudowane niż polecenia na części testowej egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie, dzięki czemu stanowią świetne ćwiczenie dla ucznia.



Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej.



Odpowiedzi do zadań są dostępne w Klubie Nauczyciela.


Szczegóły: Zbiór zadań z gastronomii - Kaźmierczak Magdalena

Tytuł: Zbiór zadań z gastronomii
Autor: Kaźmierczak Magdalena
Producent: WSiP
ISBN: 9788302173714
Kategoria: Podręczniki
Technikum
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2018
Ilość stron: 96
Format: 17 x 24,5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.18 kg


Recenzje: Zbiór zadań z gastronomii - Kaźmierczak Magdalena

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×