Czekolada. Dania główne i desery
Bernardes-Rusin Mira
Czekolada. Dania główne i desery
Bernardes-Rusin Mira
- Wydawnictwo: SBM
- Rok wydania: 2014
- ISBN: 978-83-7845-721-3
- Ilość stron: 64
- Format: 165 x 240 mm
- Oprawa: twarda
Niedostępna
Opis: Czekolada. Dania główne i desery - Bernardes-Rusin Mira
We współczesnej gastronomii kakao i gorzka czekolada znajdują szerokie zastosowanie nie tylko do wytwarzania słodyczy. Gorycz kakao znakomicie podkreśla i pogłębia aromaty mięsa oraz ryb, a jego uniwersalny smak świetnie łączy się z szeroką gamą przypraw i produktów. Dodatkowo czekolada nadaje gorącym potrawom aksamitną konsystencję, a schłodzona doskonale utwardza i scala. W książce znajdują się pomysły na potrawy kuchni międzynarodowej i fusion, których wspólnym mianownikiem jest zastosowanie czekolady.
Szczegóły: Czekolada. Dania główne i desery - Bernardes-Rusin Mira
Tytuł: Czekolada. Dania główne i desery
Autor: Bernardes-Rusin Mira
Wydawnictwo: SBM
Seria: TWOJA KUCHNIA
Kod paskowy: 9788378457213
ISBN: 978-83-7845-721-3
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 64
Format: 165 x 240 mm
Oprawa: twarda