Czekolada. Dania główne i desery

Książka

Czekolada. Dania główne i desery

  • Wydawnictwo: SBM
  • Rok wydania: 2014
  • ISBN: 978-83-7845-721-3
  • Ilość stron: 64
  • Format: 165 x 240 mm
  • Oprawa: twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 0 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Czekolada. Dania główne i desery - Bernardes-Rusin Mira

We współczesnej gastronomii kakao i gorzka czekolada znajdują szerokie zastosowanie nie tylko do wytwarzania słodyczy. Gorycz kakao znakomicie podkreśla i pogłębia aromaty mięsa oraz ryb, a jego uniwersalny smak świetnie łączy się z szeroką gamą przypraw i produktów. Dodatkowo czekolada nadaje gorącym potrawom aksamitną konsystencję, a schłodzona doskonale utwardza i scala. W książce znajdują się pomysły na potrawy kuchni międzynarodowej i fusion, których wspólnym mianownikiem jest zastosowanie czekolady.


Szczegóły: Czekolada. Dania główne i desery - Bernardes-Rusin Mira

Tytuł: Czekolada. Dania główne i desery
Autor: Bernardes-Rusin Mira
Wydawnictwo: SBM
Seria: TWOJA KUCHNIA
Kod paskowy: 9788378457213
ISBN: 978-83-7845-721-3
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 64
Format: 165 x 240 mm
Oprawa: twarda


Recenzje: Czekolada. Dania główne i desery - Bernardes-Rusin Mira

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×