Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ
Małgorzata Konarzewska Barbara Zielonka Maria Konarzewska-Sokołowska
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ
Małgorzata Konarzewska Barbara Zielonka Maria Konarzewska-Sokołowska
- Wydawnictwo: Rea
- Rok wydania: 2004
- EAN: 9788302141058
- Ilość stron: 208
- Format: 19.0x25.0
- Oprawa: miękka
Niedostępna
Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ - Małgorzata Konarzewska Barbara Zielonka Maria Konarzewska-Sokołowska
Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ - Małgorzata Konarzewska Barbara Zielonka Maria Konarzewska-Sokołowska
Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ
Autor: Małgorzata Konarzewska Barbara Zielonka Maria Konarzewska-Sokołowska
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788302141058
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 208
Format: 19.0x25.0
Oprawa: miękka