Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ

Książka

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ

  • Wydawnictwo: Rea
  • Rok wydania: 2004
  • EAN: 9788302141058
  • Ilość stron: 208
  • Format: 19.0x25.0
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 44,21 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 44,21 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ - Małgorzata Konarzewska Barbara Zielonka Maria Konarzewska-Sokołowska

Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowej.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Część II obejmuje mięso, drób, ryby, zakąski, napoje, potrawy wegetariańskie i jarskie oraz kuchnię staropolską, polską współczesną i kuchnie regionalne.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii oraz receptury, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. Na podkreślenie zasługuje fakt, że Autorki uwzględniły w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ - Małgorzata Konarzewska Barbara Zielonka Maria Konarzewska-Sokołowska

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ
Autor: Małgorzata Konarzewska Barbara Zielonka Maria Konarzewska-Sokołowska
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788302141058
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 208
Format: 19.0x25.0
Oprawa: miękka


Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 2. Podręcznik do ZSZ - Małgorzata Konarzewska Barbara Zielonka Maria Konarzewska-Sokołowska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×