Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

,

Podręcznik

Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne

,

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2016
  • ISBN: 9788302147364
  • Ilość stron: 384
  • Format: 16.5 x 24 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 52,90 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 52,90 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna

Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz.



Autorki wyczerpująco opisały i zilustrowały urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno najpopularniejsze, jak i te, które dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazały błędy najczęściej popełniane podczas obsługi maszyn. Przybliżyły zagadnienia związane z BHP i szczegółowo przedstawiły reguły udzielania pierwszej pomocy. Publikacja przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.


Szczegóły: Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna

Tytuł: Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna
Producent: WSiP
ISBN: 9788302147364
Kategoria: Podręczniki
Technikum

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2016
Ilość stron: 384
Format: 16.5 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.565 kg


Recenzje: Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii. Gastronomia. Tom I. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i technik usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne - Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Inne pozycje tego autora: Kasperek Agnieszka, Kondratowicz Marzanna (1)