Gotowanie na parze(czerwona)

Książka

Gotowanie na parze(czerwona)

  • Wydawnictwo: Dragon
  • Rok wydania: 2010
  • ISBN: 9788361582526
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 19,04 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 19,04 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Gotowanie na parze(czerwona) - Mirek Drewniak

Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.


Szczegóły: Gotowanie na parze(czerwona) - Mirek Drewniak

Tytuł: Gotowanie na parze(czerwona)
Autor: Mirek Drewniak
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788361582526
Rok wydania: 2010
Oprawa: miękka


Recenzje: Gotowanie na parze(czerwona) - Mirek Drewniak

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×