Gotowanie na parze(czerwona)
Mirek Drewniak
Gotowanie na parze(czerwona)
Mirek Drewniak
- Wydawnictwo: Dragon
- Rok wydania: 2010
- ISBN: 9788361582526
- Oprawa: miękka
Niedostępna
Opis: Gotowanie na parze(czerwona) - Mirek Drewniak
Gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metoda przyrządzania posiłków. W porównaniu z tradycyjnymi sposobami umożliwia ona łatwe przygotowanie zdrowszych dań, które są kolorowe, pełne smaku i świeżości. Gotowanie przez parowanie, odpowiednie dla większości potraw, ma zdecydowaną przewagę nad innymi technikami kulinarnymi. Posiłki przygotowane na parze są zdecydowanie bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są one zdrowsze i lżejsze.
Producent:
WYDAWNICTWO DRAGON PL
11 listopada 60/62
43-300 BIELSKO BIAŁA (PL)
tel: 795159275
email: [email protected]
Szczegóły: Gotowanie na parze(czerwona) - Mirek Drewniak
Tytuł: Gotowanie na parze(czerwona)
Autor: Mirek Drewniak
Wydawnictwo: Dragon
ISBN: 9788361582526
Rok wydania: 2010
Oprawa: miękka