Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP

, ,

Książka

Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP

, ,

  • Wydawnictwo: WSiP
  • Rok wydania: 2013
  • ISBN: 9788302141041
  • Ilość stron: 218
  • Format: 20,5x26 cm
  • Oprawa: broszurowa
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 41,80 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 41,80 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP - Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria K

Część 1. podręcznika zawiera: wiadomości dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy w gastronomii, prawa żywnościowego, systemów jakości GMP, GHP, HACCP, objaśnia procesy technologiczne, omawia zioła i przyprawy, tłuszcze, warzywa, ziemniaki, grzyby, mleko i jego przetwory, jaja isosy zimne, zboża i przetwory zbożowe, sosy gorące, ciasta, owoce i desery.Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym, wzbogacony dużą liczbą ilustracji, schematów, fotografii i receptur, pozwoli uczniowi na szybkie i efektywne przyswojenie wiedzy zarówno teoretycznej, jak i praktycznej. W podręczniku uwzględniono standardy wymagańegzaminacyjnych. Opracowano go zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie ,,kucharz małej gastronomii".


Szczegóły: Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP - Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria K

Tytuł: Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP
Autor: Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria K
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302141041
Kategoria: Podręczniki
MEN: 46/03
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 218
Format: 20,5x26 cm
Oprawa: broszurowa


Recenzje: Technologia gastr. z towar.. 1 ZSZ REA-WSiP - Małgorzata Konarzewska, Barbara Zielonka, Maria K

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×