Chemia żywności Tom 1
Chemia żywności Tom 1
- Wydawnictwo: WNT
- Rok wydania: 2014
- ISBN: 9788363623357
- Ilość stron: 234
- Format: 16.5x23.5cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Chemia żywności Tom 1
W szóstym wydaniu znanego i cenionego podręcznika akademickiego Chemia żywności uwzględniono aktualną wiedzę o wpływie chemicznych właściwości składników żywności, dodatków i substancji skażających na szeroko rozumianą jakość produktów żywnościowych.
Książka polecana dla studentów i pracowników naukowych uniwersytetów przyrodniczych i medycznych oraz politechnik, na zajęcia związane z chemią, technologią i biotechnologią żywności, a także bromatologią i żywieniem człowieka.
Będzie też przydatna technologom, towaroznawcom i producentom żywności pracującym w zakładach produkujących i przetwarzających żywność, a także kontrolerom sprawdzającym jakość produktów żywnościowych.
Szczegóły: Chemia żywności Tom 1
Tytuł: Chemia żywności Tom 1
Wydawnictwo: WNT
Kod paskowy: 978836362335702
ISBN: 9788363623357
Języki: polski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 234
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.402 kg