Jadłonomia Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Marta Dymek
Jadłonomia
Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Marta Dymek
- Wydawnictwo: Dwie Siostry
- Rok wydania: 2015
- ISBN: 9788363696184
- Ilość stron: 288
- Format: 22.5x29.0cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Jadłonomia - Marta Dymek
Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej.
Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia Do czego wykorzystać natkę marchewki Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013.
W Kuchni roślinnej znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.
Szczegóły: Jadłonomia - Marta Dymek
Tytuł: Jadłonomia
Podtytuł: Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor: Marta Dymek
Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788363696184
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 288
Format: 22.5x29.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.46 kg
Recenzje: Jadłonomia - Marta Dymek
Polecam wszystkim, którzy nie zamykają oczu, nie wypierają ze świadomości związku między swoimi wyborami konsumenckimi a wynikającymi stąd poziomem etyki, empatii oraz niezgody nie tylko na katastrofalną dewastację środowiska ale spustoszeń we własnych umysłach.lukand 2015-01-27 13:49:04
Podobne do: Jadłonomia - Marta Dymek
-
Niedostępna
-
Niedostępna
-
Niedostępna
-
Niedostępna