Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.6 cz.2
Joanna Ewa Kowalska
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.6 cz.2
Joanna Ewa Kowalska
- Producent: Format-AB
- Rok produkcji: 2014
- ISBN: 9788389184573
- Ilość stron: 100
- Format: 14,5x20,5 cm
- Oprawa: broszurowa
2 - 3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Opis: Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.6 cz.2 - Joanna Ewa Kowalska
Druga część zbioru przeznaczonego dla zawodów: kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Zawiera 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego. Każdy zestaw to przykładowy egzamin zawodowy (część pisemna i część praktyczna). W książce zamieszczone są odpowiedzi do wszystkich zadań. Rok wydania: 2014.
Szczegóły: Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.6 cz.2 - Joanna Ewa Kowalska
Tytuł: Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.6 cz.2
Autor: Joanna Ewa Kowalska
Producent: Format-AB
ISBN: 9788389184573
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Rok produkcji: 2014
Ilość stron: 100
Format: 14,5x20,5 cm
Oprawa: broszurowa
Recenzje: Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.6 cz.2 - Joanna Ewa Kowalska
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Joanna Ewa Kowalska (6)
- TESTY KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII PRZYGOTOWUJĄCE DO EGZAMINU Z (eMPi2) - miękka
- Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego Kwalifikację T.6 Sporządzanie potraw i napojów Część 1 (Format-AB) - Miękka
- Bajki dla dziewczynek (Audiobook) (MTJ) - Plastikowa
- Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.6 cz.2 (Format-AB) - broszurowa
- Planowanie i ocena sposobu żywienia Ćwiczenia Część 1 (Format-AB) - Miękka
- Planowanie i ocena sposobu żywienia. Ćwiczenia. Część 2. Kwalifikacja T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych (Format-AB) - miękka