Dobra kuchnia Gotowanie na parze
Dobra kuchnia Gotowanie na parze
- Wydawnictwo: Dragon
- Rok wydania: 2015
- ISBN: 9788378870777
- Ilość stron: 64
- Format: 17.0x24.5cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Dobra kuchnia Gotowanie na parze
Jak pokazują ostatnie lata, gotowanie na parze nie jest chwilową modą, lecz wypróbowaną i różnorodną metodą przyrządzania posiłków. Na przekór stereotypom o nudnych, pozbawionych smaku potrawach z pary obserwuje się rosnącą popularność tej techniki. Gotowanie na parze umożliwia łatwe przygotowanie zdrowych dań. Posiłki są bardziej pożywne, mają więcej witamin i minerałów. Poza tym przyrządzanie potraw na parze nie wymaga użycia dodatkowego tłuszczu, przez co są lżejsze. Jest to metodą wilgotną, która korzysta z naturalnej konwekcji ciepła przemieszczającego się w powietrzu, parze lub płynie.
Szczegóły: Dobra kuchnia Gotowanie na parze
Tytuł: Dobra kuchnia Gotowanie na parze
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788378870777
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 64
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.365 kg