Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2014
- ISBN: 9788302150425
- Ilość stron: 308
- Format: 20.5 x 30 cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne - Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Publikacja skierowana do uczniów szkół ponadgimnazjalnych kształcących się w zawodzie kelner. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji T.10 (Organizowanie usług gastronomicznych).
Zaprezentowane w podręczniku ćwiczenia dotyczą zagadnień takich jak: promowanie usług gastronomicznych, kalkulowanie ich oraz rozliczanie kosztów, planowanie i organizacja przyjęć okolicznościowych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć bufetowych, okolicznościowych przyjęć zasiadanych, planowanie i organizacja okolicznościowych przyjęć mieszanych i bufetów zasiadanych, planowanie i organizacja szkoleń, konferencji oraz imprez cateringowych, planowanie i organizacja przyjęć dyplomatycznych. Autorki zwracają również uwagę na kompetencje personalne i społeczne kandydata na kelnera. Treści zawarte w książce uatrakcyjnia ukierunkowana na potrzeby ucznia szata graficzna.
Szczegóły: Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne - Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Tytuł: Organizowanie usług kelnerskich. Kwalifikacja T.10. Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu kelner. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor: Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja
Producent: WSiP
ISBN: 9788302150425
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok produkcji: 2014
Ilość stron: 308
Format: 20.5 x 30 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.745 kg