Encyklopedia gotowania 02/2015 Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Książka

Encyklopedia gotowania 02/2015 Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

  • Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
  • Rok wydania: 2015
  • ISBN: 9788379611539
  • Ilość stron: 176
  • Format: 14.0x20.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 11,99 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 11,99 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Encyklopedia gotowania 02/2015 Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Najlepsze przepisy na dania mięsne w zestawach z warzywami, ziemniakami czy kaszami, propozycje dań mięsnych na święta i na co dzień.

Ziemniaki, warzywa i kotlet to nadal najczęstszy zestaw obiadowy w wielu domach. Na święta pozwalamy sobie na pewną odmianę, serwujemy wówczas pieczoną kaczkę, gęś, cielęcinę lub wieprzowinę. Coraz częściej rezygnujemy z wieprzowiny, której wartości zdrowotne znajdują się pod lupą dietetyków, na rzecz innych rodzajów mięs sięgamy po dania z kaczki, gęsi czy kurczaka. Pamiętając o tym, proponujemy Państwu książkę, w której zebraliśmy najlepsze naszym zdaniem sprawdzone dania z mięs takie, które sprawdzą się na święta i na co dzień, ale również dania znacznie mniej kaloryczne. Różne mięsa i mięsiwa pieczone, gotowane, smażone, na zimno w sumie 160 sprawdzonych przepisów. Znajdą tu coś dla siebie zwolennicy tradycyjnej polskiej kuchni, ale również osoby propagujące zdrowy tryb życia i wybierające dania mniej kaloryczne. Smacznego.


Szczegóły: Encyklopedia gotowania 02/2015 Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Tytuł: Encyklopedia gotowania 02/2015 Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
ISBN: 9788379611539
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 176
Format: 14.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.305 kg


Recenzje: Encyklopedia gotowania 02/2015 Najlepsze przepisy na mięsa i mięsiwa

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: