Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych
Małgorzata Konarzewska
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych
Małgorzata Konarzewska
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2018
- ISBN: 9788302147210
- Ilość stron: 496
- Format: 17 x 24 cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych - Małgorzata Konarzewska
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.
Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych - Małgorzata Konarzewska
Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych
Autor: Małgorzata Konarzewska
Producent: WSiP
ISBN: 9788302147210
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok produkcji: 2018
Ilość stron: 496
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.74 kg
Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych - Małgorzata Konarzewska
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Małgorzata Konarzewska (2)
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 1. Szkoły ponadpodstawowe (WSiP) - miękka
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 2. Szkoły ponadpodstawowe (WSiP) - miękka