Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych

Podręcznik

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2018
  • ISBN: 9788302147210
  • Ilość stron: 496
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 49,20 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 49,20 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych - Małgorzata Konarzewska

Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych. Przedstawia zagadnienia z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Obejmuje tematy dotyczące ciast, zup i sosów gorących, mięsa i produktów ze zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny, ryb i owoców morza, potraw mięsnych i wegetariańskich, zakąsek zimnych i gorących, deserów, napojów gorących i zimnych, potraw dietetycznych, kuchni narodowych i regionalnych oraz posiłków codziennych i regionalnych.


Szczegóły: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych - Małgorzata Konarzewska

Tytuł: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych
Autor: Małgorzata Konarzewska
Producent: WSiP
ISBN: 9788302147210
Kategoria: Podręczniki
Języki: polski
Rok produkcji: 2018
Ilość stron: 496
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.74 kg


Recenzje: Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Gastronomia. Tom 2. Podręcznik. Część 2. technik żywienia i usług gastronomicznych - Małgorzata Konarzewska

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×


Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: