Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów

, , ,

Książka

Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów

, , ,

  • Wydawnictwo: Format-AB
  • Rok wydania: 2016
  • ISBN: 9788389184641
  • Ilość stron: 290
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy*Przy zamówieniu większej ilości egzemplarzy czas realizacji zamówienia może ulec wydłużeniu
Cena katalogowa 44,10 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 44,10 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik - Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Dopuszczony do użytku szkolnego.


Szczegóły: Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik - Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania

Tytuł: Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
Podtytuł: Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów
Autor: Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania
Wydawnictwo: Format-AB
ISBN: 9788389184641
Kategoria: Podręczniki
MEN: 2015
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 290
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.545 kg


Recenzje: Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik - Górecka Danuta, Limanówka Halina, Superczyńska Ewa, Żylińska-Kaczmarek Melania

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×