Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
- Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe UMK
- Rok wydania: 2015
- ISBN: 9788323133100
- Ilość stron: 236
- Format: 16.0x22.0cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Skrypt przeznaczony jest dla studentów stacjonarnych i zaocznych uniwersyteckich, rolniczych oraz przyrodniczych studiów chemicznych o specjalności chemia i analiza żywności. Zawiera informacje dotyczące analizy różnych produktów żywnościowych i surowców stosowanych w produkcji środków spożywczych. Poznanie podstawowych metod analizy oraz ich zastosowanie w późniejszej pracy zawodowej jest niezbędną umiejętnością absolwenta kierunku chemicznego o specjalności żywność lub technologia żywności. Cenne informacje znajdą tu także pracownicy laboratoriów przemysłu spożywczego lub placówek zajmujących się kontrolą jakości żywności.
Szczegóły: Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Tytuł: Ćwiczenia laboratoryjne z analizy żywności
Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe UMK
ISBN: 9788323133100
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 236
Format: 16.0x22.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.365 kg