Jadłonomia (Uszkodzona okładka) Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Dymek Marta
Jadłonomia (Uszkodzona okładka)
Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Dymek Marta
- Wydawnictwo: Dwie Siostry
- Rok wydania: 2015
- ISBN: 9788363696184
- Ilość stron: 288
- Format: 22.5x29.0cm
- Oprawa: Twarda
Niedostępna
Opis: Jadłonomia (Uszkodzona okładka) - Dymek Marta
Outlet: uszkodzenie okładki bez wpływu na treść
Pierwsza książka kucharska twórczyni Jadłonomii - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni wegetariańskiej. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia Do czego wykorzystać natkę marchewki Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek znanej z programu Dzień dobry TVN autorki Jadłonomii, najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013. W Kuchni roślinnej znajdziecie ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące czipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy oraz dla tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.
Szczegóły: Jadłonomia (Uszkodzona okładka) - Dymek Marta
Tytuł: Jadłonomia (Uszkodzona okładka)
Podtytuł: Kuchnia roślinna - 100 przepisów nie tylko dla wegan
Autor: Dymek Marta
Wydawnictwo: Dwie Siostry
ISBN: 9788363696184
Języki: polski
Rok wydania: 2015
Ilość stron: 288
Format: 22.5x29.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.46 kg
Recenzje: Jadłonomia (Uszkodzona okładka) - Dymek Marta
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Inne pozycje tego autora: Dymek Marta (7)
- Nowa Jadłonomia (Marginesy) - Twarda
- Nowa Jadłonomia (Marginesy) - twarda
- Na marne (Czarne) - twarda
- Porozmawiajmy o jedzeniu zwierząt (Wydawnictwo Naukowe PWN) - Miękka
- Jadłonomia po polsku (Marginesy) - twarda
- Jadłonomia po polsku (Marginesy) - Twarda
- Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata (Marginesy) - Twarda