Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych

,

Ćwiczenia

Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych

,

  • Producent: WSiP
  • Rok produkcji: 2017
  • ISBN: 9788302153563
  • Ilość stron: 254
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Cena katalogowa 43,00 PLN brutto
Cena dostępna po zalogowaniu
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×
Cena 43,00 PLN
Dodaj do Schowka
Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×

Opis: Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych - Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara

Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią jeszcze problem, i umożliwia rzetelną samoocenę. Ćwiczy w rozwiązywaniu praktycznej i teoretycznej części egzaminu zawodowego.


Szczegóły: Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych - Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara

Tytuł: Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych
Autor: Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara
Producent: WSiP
ISBN: 9788302153563
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2017
Ilość stron: 254
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.39 kg


Recenzje: Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych - Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara

Zaloguj się
Przypomnij hasło
×
×