Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych
Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara
Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych
Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara
- Producent: WSiP
- Rok produkcji: 2017
- ISBN: 9788302153563
- Ilość stron: 254
- Format: 17 x 24 cm
- Oprawa: Miękka
Niedostępna
Opis: Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych - Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara
Publikacja sprawdza poziom opanowania materiału z zakresu kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Pozwala uczniowi powtórzyć najważniejsze wiadomości, pomaga uporządkować wiedzę przed egzaminem. Wskazuje mu tematy, które stanowią jeszcze problem, i umożliwia rzetelną samoocenę. Ćwiczy w rozwiązywaniu praktycznej i teoretycznej części egzaminu zawodowego.
Szczegóły: Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych - Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara
Tytuł: Repetytorium + testy. Egzamin zawodowy. Kwalifikacja T.6. Kucharz technik żywienia i usług gastronomicznych
Autor: Piotr Dominik, Anna Kmiołek-Gizara
Producent: WSiP
ISBN: 9788302153563
Kategoria: Podręczniki
Podręczniki do Egzaminu kwalifikacji zawodowej
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Języki: polski
Rok produkcji: 2017
Ilość stron: 254
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.39 kg